Splošno o naši ustanovi

Družba HERBBY d.o.o. je bila ustanovljena 08.10.1990, aktivno pa je začela z delom 01.01.1991 in si je v 19. letih delovanja na področju prometa in prometne varnosti uspela ustvariti prepoznavno mesto tako med avtošolami v širšem Ribniško – Kočevskem področju, kakor tudi v celotnem Slovenskem prostoru.

Velik napredek avtošole smo v zadnjih letih zagotovili s kvalitetnim voznim parkom in strokovno usposobljenim kadrom ter sodobno opremljenimi poslovnimi prostori.

Prometno učilnico na Griču in v Kočevju smo opremili z maketami križišč, najsodobnejšimi audio in video napravami, multimedijskim CD-i sistemom in računalniki ter s kvalitetno opremo za projekcijo.

Posebno pozornost v svojem razvoju posvečamo znanju in uspešnosti kandidatov na izpitih CPP, zato smo pred kratkim investirali tudi v lastno računalniško opremo in v računalniški program, ki kandidatom omogoča učenje in preverjanje znanja CPP v obliki računalniških testov, s čimer smo zagotovo nekaj korakov pred konkurenco.

Z jasno začrtano vizijo in strategijo dela že vrsto let sodelujemo z osnovnimi šolami, kjer svoje znanje za večjo prometno varnost posredujemo tudi najmlajšim voznikom – kolesarjem. Kot strokovni sodelavci smo vključeni v program usposabljanja kolesarjev za pridobitev kolesarske izkaznice.

Pri svojem delu pa vse pogosteje sodelujemo tudi z zunanjimi partnerji in institucijami, katerim poskušamo v projekte prometne varnosti dodati nove poglede in rešitve. V navezi smo s SPV, Komisijo za prometno varnost in Komisijo za prometno vzgojo otrok in mladine.

Ker imamo cilj jasno zastavljen, nas tudi večje ovire ne morejo presenetiti.

Vsem, ki nam zaupate, želim veliko uspehov in varno vožnjo!

picture

Cestna signalizacija
znaki za nevarnost

Cestna signalizacija

znaki za nevarnost

>> preberi več

Prva pomoč
Tečaj Prve pomoči za voznike motornih ...

Prva pomoč

Tečaj Prve pomoči za voznike motornih vozil organiziramo in izvajamo v avtošoli HERBBY. Predavanje vodi Reševalec z dolgoletnimi izkušnjami. Tečaj traja 10 ...

>> preberi več

Inštruktorji - kako izbrati najboljšega
Že pri izbiri dobre avtošole ...

Inštruktorji - kako izbrati najboljšega

Že pri izbiri dobre avtošole morate biti pozorni na inštruktorsko ekipo te šole. Mogoče ste šolo izbrali tudi na podlagi osebnega poznanstva, prijateljevih ...

>> preberi več

Ribnica

Škrabčev trg 42 A
1310 Ribnica
01 8361 555
info@herbby.si

Kočevje

TZO 66
1330 Kočevje
01 8954 135
info@herbby.si

Grič

Grič c. IV/6
1310 Ribnica
01 8361 555
info@herbby.si